Penningmeester

Naam: Corina Rokven
Geboortedatum: 26-09-1965
Functie: Penningmeester
Lid sinds: 2020
Woonplaats: Oisterwijk

Hallo,

Ik ben Corina Rokven. In 2015 is mijn dochter Eline lid geworden van de vereniging. Zij mocht toen op Betsie rijden en daar was ze heel blij mee. Toen ze 11 jaar oud was heeft ze haar eigen pony gekregen.

Als gezin hebben we een Tinker genaamd BB, dat is afkorting van Baby Benz. Deze pony hebben we gekocht toen ze 4 dagen oud was en inmiddels is ze 20 jaar oud. Verder hebben we de pony van Eline, dit is een D-pony van intussen 17 jaar oud. Ze is net zo eigenwijs als Eline, soms lief en rustig en soms wild en ontembaar. Verder hebben we nog een C-pony, Jesse. Deze pony willen we nog gaan inspannen. Mijn man, Nick, Eline en ik hebben enige jaren geleden ons men-bewijs gehaald.

Dit jaar ben ik gevraagd om in het bestuur te komen als penningmeester vanwege mijn administratieve ervaring. Ik heb eerst nog getwijfeld omdat ik ook nog bij een andere vereniging in het bestuur zit. Ik wist niet of ik dit wel kon combineren. Maar tot nu toe lukt dit erg goed. Het is af en toe best wel druk, maar dat vind ik eigenlijk wel prettig. Het leuke van RSV St. Lambertus vind ik dat iedereen mee denkt en dat iedereen inspraak heeft.

Groetjes,

Corina Rokven