Bestuurslid algemeen

Naam: Miranda van Rijsewijk
Geboortedatum: 20-02-1992
Functie: bestuurslid
Lid sinds: 2012
Woonplaats: Berkel-Enschot

Sinds 2012 ben ik lid van rijvereniging st. Lambertus in Udenhout. Mijn paard staat vlakbij de manege gestald, waardoor ik te voet binnen 10 minuten in onze prachtige rijhal sta. Ik ben zo’n 3 keer per week in de avonduren of in het weekend in de rijhal te vinden om met mijn paard te trainen. Naast af en toe een dressuurwedstrijd te rijden, vind ik het heerlijk om een buitenrit te maken. Regelmatig ga ik samen met andere leden van de club naar de Loonse en Drunense duinen.

Naast het paardrijden houd ik me fanatiek bezig met het penningmeesterschap en de sponsoring van de vereniging. Het is mede mijn taak om te zorgen voor een financieel gezonde vereniging. We hebben sinds een paar jaar een verjonging binnen het bestuur doorgemaakt. Wat resulteert in een enthousiast en creatief team. Wij willen een vereniging zijn voor iedereen, jong-oud, recreant-professional etc. We staan altijd open voor ideeën, dus heb jij nog een idee om onze vereniging tot een nog groter succes te maken dan horen wij het graag.

Mochten we elkaar in de manege treffen en elkaar nog niet eerder hebben ontmoet, dan mag je me altijd aanspreken met eventuele vragen of gewoon om gezellig te kletsen!

Groetjes,

Miranda van Rijsewijk