Voorzitter

Naam: Ronald van Dijk
Geboortedatum: 07-01-1959
Functie: voorzitter
Lid sinds: 2019
Woonplaats: Oisterwijk

Beste leden,

Mijn grote hobby is de paardensport in het algemeen want zelf rij ik geen paard. Ik ben al velen jaren actief binnen deze sport op het gebied van besturen,wedstrijden en vrijwilligerswerk.

Thuis in Oisterwijk heb ik onze paarden staan waar ik veel plezier aan beleef. In 2016 kwam ik in aanraking met de vereniging doordat mijn dochter Jessie lid werd van RSV St. Lambertus.

Er was gelijk een warm onthaal wat mij enorm aansprak. Vanwege mijn verleden werd ik al snel gepolst om binnen deze club een actieve bestuursrol te gaan vervullen. Dit heb ik eerst nog even afgehouden ( had er ook net ruim 20 jaar op zitten ).  Na enige tijd achter de schermen mee gekeken te hebben hoe de vereniging in elkaar zit, kwam ik er al snel achter dat er een heel enthousiast jong team de vereniging bestuurd. Gerardus en Jeanne gaven toen al aan dat ze naar de achtergrond wilde. Nu ben ik zelf natuurlijk ook niet meer zo jong, maar denk wel een mooie aanvulling te kunnen zijn met het jonge bestuur. Vandaar dat ik met ingang van april 2019 besloten heb mij in te gaan zetten voor de vereniging.

Wat mijn wens is, is een sfeervolle vereniging met een hechte club mensen. Ik ben altijd benaderbaar en zou graag met jullie allen er een feest van willen maken. Dus schroom niet en spreek mij aan wanneer je iets wilt weten.

Met vriendelijke groet,

Jullie voorzitter
Ronald van Dijk