Vice voorzitter

Naam: Stefanie van Iersel
Geboortedatum: 25-12-1986
Functie: Vice voorzitter – bestuurslid
Lid sinds: 2000
Woonplaats: Udenhout

Ik ben Stefanie van Iersel en rijd vanaf mijn 14 jaar bij RSV St. Lambertus Udenhout. Voorheen heb ik paard gereden op een manege. Ik ben bij RSV St. Lambertus begonnen als recreatie-amazone maar door de fanatieke les en steun van andere club-leden ben ik inmiddels een echte ‘dressuur-muts’ geworden! Momenteel rij ik met mijn 10 jarige zwarte ruin El Sombrero ZZ licht dressuur en ben ik zeer fanatiek binnen het viertal paarden van onze club. Voorheen heb ik met mijn vorige paard Z2 dressuur gereden en met mijn pony L springen. Ik vind het leuk om jonge paarden op te leiden en daarnaast ben ik binnen de paardensport actief als dressuurjury.

Ik ben zelf met veel plezier werkzaam als operatie-assistente bij het St. Elisabeth ziekenhuis te Tilburg, gespecialiseerd in de Heelkunde (trauma- en vaatoperaties). Dit is goed te combineren met mijn paardenhobby en daarnaast met mijn functie binnen het bestuur van de rijvereniging.

Binnen het bestuur richt ik mij vooral op de activiteiten m.b.t. de ruiters: Ik ondersteun Ingrid Tempels waar mogelijk binnen de jeugdcommissie, ben betrokken bij de organisatie van de wedstrijden en ben vanuit het bestuur contactpersoon m.b.t. de horeca. Ik probeer d.m.v. activiteiten of veranderingen de kwaliteit van onze club steeds te verbeteren en mijn enthousiasme over te dragen binnen onze club!

Ik ben regelmatig in de manege te vinden met mijn paard. Ik ben te herkennen aan mijn grote vriendelijke reus (El Sombrero is namelijk 1.80m!). Hoop jullie gezellig in de manege tegen te komen en dat we samen met veel plezier mogen rijden!

Groetjes,

Stefanie van Iersel