Bestuurslid algemeen

Naam: Gerardus Moonen
Leeftijd: 71 jaar
Functie binnen het bestuur: algemeen bestuurslid
Aantal jaren lid: 56 jaar
Woonplaats: Udenhout

Geachte leden en ouders RSV St Lambertus,

Bij deze wil ik me even voorstellen: Ik ben Gerardus Moonen. Ik woon in de Schoorstraat te Udenhout en ben 71 jaar jong. Ik ben getrouwd, vader van 3 kinderen en heb inmiddels 6 kleinkinderen.

Ik ben in 1959 lid geworden, van toen Rijvereniging St Lambertus. In januari 1965 ben ik bestuurlijk actief geworden, en heb binnen het bestuur de functie van secretaris/penningmeester vervuld. Dit tot 2005, toen zijn we samen gegaan met de pony’s.

Ik heb de disciplines afdelingsdressuur, dressuur, springen en cross (tegenwoordig eventing) beoefend. Niet in de hoogste klasse, maar ik heb wel veel genoten van de sport.

Na samengaan in een vereniging voor paarden en pony`s ben ik bestuurlijk aangebleven: binnen het bestuur ben ik de rechterhand van de penningmeester/algemeen bestuurslid. Ik zorg dat de financiën rond de wedstrijden en oefenspringen op orde zijn. Ook voor wat het bijhouden in en rond de manege betreft ben ik het aanspreekpunt.

Ik heb echter een minpuntje: mijn gehoor laat me danig in de steek. Ik heb links een hoorapparaat en op rechts een implantaat. Dit heeft het kunnen horen flink verbeterd, maar in groepsverband en aan de telefoon is het nog moeilijk om alles goed te horen.

Ik hoop met dit overzicht een beeld geschetst te hebben van wie ik ben.
Ik hoop jullie te begroeten waar we elkaar ook tegenkomen, en mochten er probleempjes zijn, kom er mee naar buiten zodat het besproken kan worden. Want saamhorigheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Groetjes,
Gerardus Moonen