Commissies

Om de kwaliteit van de dienstverlening van de RSV St. Lambertus te waarborgen maakt de vereniging gebruik van diverse commissies. Hieronder worden de verschillende commissie kort toegelicht.

Activiteitencommissie
De acitviteitencommissie bestaat uit Carmen van Baast, Tess Bierhuizen, Ilse van Gorkum, Miranda Joosen, Corine Rokven en Ingrid Tempels. De activiteitencommissie is te bereiken op activiteiten@rsv-st-lambertus.nl. Ideeën zijn altijd welkom!

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie bestaat uit Judith Fonken, Miranda van Rijsewijk en Anouk Spierings. De sponsorcommissie is te bereiken op sponsoring@rsv-st-lambertus.nl.

Horecacommissie
De horecacommissie bestaat uit Lenie van den Brand, Stefanie van Iersel,  Harrie Schiedon en Hazel Viveen. De horecacommissie is te bereiken op horeca@rsv-st-lambertus.nl.

De springcommissie
De sprincomissie bestaat uit Maayke van de Brand, Nikki Pije en Rachel Rokven. Zij richten zich op de vernieuwing van het springmateriaal en het mogelijk maken van grotere springwedstrijden in de toekomst.

Werkzaamhedencommissie
De werkzaamhedencommissie bestaat uit Jessie van Dijk. De werkzaamhedencommissie is te bereiken op werkzaamheden@rsv-st-lambertus.nl.

Secretariaat
Het secretariaat bestaat uit Denise van Bavel- Schiedon, Maayke van de Brand, Diane van Ingen- van Iersel. Diane is verantwoordelijk voor de aanvragen wedstrijden, jury’s en startlijsten. Denise verzorgt het e-mailcontact met deelnemers. Het contact met de KNHS m.b.t pony’s loopt via Maayke en paarden via Diane. Het secretariaat is te bereiken op wedstrijden@rsv-st-lambertus.nl.

Jeugdbeleidsplan commissie
Het jeugdbeleidsplan commissie bestaat uit Sjaak van Beurden, Ingrid Tempels en Stefanie van Iersel.

Team onderhoud
Het team onderhoud bestaat uit Piet van den Brand, Piet van der Mee, Ad Maaijen en Jos Viveen.  Zij dragen o.a. zorg voor de bodem.